VÍDEO: Un conductor drogat atropella 7 persones a una terrassa d’un bar

Un conductor ha perdut el control del seu vehicle, ha atropellat una terrassa i ha deixat set persones ferides, dues de gravetat.

El succés ha passat cap a les 12.00 hores d’aquest diumenge, quan un vehicle que circulava pel carrer Ribelles ha col·lisionat contra la terrassa d’un bar i ha atropellat 7 persones, ha informat l’Àrea de Seguretat de l’Ajuntament.

Dos dels ferits tenen possibles fractures de costelles i policontusions i quatre dels set ferits han estat atesos a l’Hospital General.

El conductor del vehicle, de 35 anys, ha donat positiu a la prova de drogues a THC i metaamfetamines. En vista de les lesions que han patit els usuaris de la terrassa i del presumpte delicte contra la Seguretat Viària per conduir sota la influència de substàncies estupefaents, la Policia Local de Castelló ha procedit a la detenció del conductor, el qual ha quedat arrestat a les dependències de la Comissària Provincial en espera de passar a disposició judicial.

Finalment, un guardó de Bombers Municipals ha procedit a la retirada de l’estructura metàl·lica de la terrassa que havia quedat incrustada al vehicle sinistrat ia la neteja de la calçada ja que a causa del sinistre vial, diverses parts de la terrassa i del turisme havien quedat escampades per la via.

La Policia Local de Castelló ha tancat al trànsit el carrer Ribelles Comín al tram on s’ha produït l’accident durant aproximadament una hora durant la qual s’ha procedit a la neteja viària ia la retirada de la via del vehicle sinistrat.