VÍDEO: Un camió intenta atropellar els manifestants

La policia ha hagut de protegir el conductor perquè els manifestants no l'apallissessin

L’aturada de camioners convocada per la Plataforma Nacional en Defensa del Sector del Transport ha provocat afectacions a les entrades del Port de Tarragona i Mercabarna. Segons el Servei Català de Trànsit, des de les 8.33 h hi ha més d’un quilòmetre de circulació amb congestió a l’A-27 en direcció al port.

Per altra banda, els transportistes han informat d’un tall a l’-N-420 a l’altura de Gandesa i a una de les entrades de Mercabarna. La vaga indefinida que ha començat aquest dilluns vol denunciar les “condicions laborals inadmissibles” al sector i els efectes de la pujada del preu dels carburants. La manifestació, però, no compta amb el suport de les patronals que tenen representació en l’òrgan de diàleg amb l’administració.

A diferents punts de l’Estat s’han produït situacions tenses. Un exemple és la d’aquest vídeo. El camió en qüestió ha passat sense frenar per la zona on es trobaven els transportistes que es manifestaven a El Ejido (Almería).

La policia ha hagut de protegir a aquest home perquè les transportistes no l’apallissessin. Finalment, els cossos de seguretat han detingut l’home.