VÍDEO: Rebenten un caixer i els veïns surten corrents a recollir els bitllets

Van veure els lladres fugint amb una gran quantitat de bitllets, molts van caure a terra i els veïns van recollir-los

Quatre lladres van assaltar aquest dissabte al matí una sucursal del BBVA en el barri de l’Elipa, a Madrid. Van fer explotar un caixer automàtic, del qual van sortir molts bitllets que van ser robats, tant pels lladres com pels veïns que estaven en el lloc.

Ara, la Policia Nacional investiga els fets, que es van produir a les 7 del matí en l’avinguda del Marquès de Corbera. Els assaltants van fugir del lloc en dos cotxes que van abandonar en un altre punt de Madrid, segons informa la Prefectura Superior de la Policia de Madrid i recull El Periódico.

Els veïns que viuen al voltant del banc es van despertar exaltats per l’escàndol que van causar els lladres en fer explotar el banc, i molts van baixar a veure què passava i van observar als dos lladres fugint amb una gran quantitat de bitllets, tants que molts van caure a terra. Va ser llavors quan els veïns, aprofitant la situació, van córrer a recollir els diners.

La policia està investigant les imatges i alerta que es tracta d’un delicte d’apropiació indeguda, per la qual cosa insta els veïns a retornar els diners que hagin agafat.