VÍDEO: Ofega a una dona semidespullada a la font d’un parc

La víctima i l'agressor eren coneguts, la va agafar del coll i li va introduir el cap a l'aigua "en repetides ocasions

Agents de la Policia Nacional han detingut un home després de presumptament intentar ofegar una coneguda seva a la font d’un parc del districte de Trànsits a València, ficant-li el cap repetidament a l’aigua , segons ha informat la Prefectura Superior en un comunicat.

Els fets van passar dimarts cap a les 17.30 hores en un parc del districte de Trànsits, segons van alertar nombrosos testimonis al 091. Els agents es van dirigir ràpidament al lloc, on van localitzar a l’interior de la font un home que tenia una dona agafada pel coll, per la qual cosa immediatament els van separar, posant fora de perill la víctima.

Els policies, a més, van proporcionar roba a la dona, que estava semidespullada, i van observar que el presumpte agressor presentava una ferida al pòmul ia la cella, que sagnava profusament.

Els policies, que van sol·licitar la presència d’un indicatiu sanitari, van esbrinar que la víctima i el sospitós eren coneguts i que eren moments abans a l’interior de la font “per refrescar-se”.

Un altre home s’hi hauria dirigit i va demanar al presumpte agressor el telèfon mòbil per fer-los una fotografia, si bé va fugir del lloc amb el terminal. El sospitós suposadament va iniciar en aquell moment una discussió amb la dona, perquè considera que estava “compinxada” amb l’home que acabava de furtar-li el telèfon.
Seguidament, l’hauria agafat del coll i li va introduir el cap a l’aigua “en repetides ocasions” . En un moment donat, segons van esbrinar els agents, una persona es va acostar al presumpte agressor i suposadament el va pegar, provocant-li les ferides sagnants que presentava a la cella i al pòmul.
Aquesta persona ja no hi era quan va arribar la policia. Els agents van detenir el sospitós com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa. Tant la víctima com l’agressor van ser traslladats fins a un centre hospitalari per ser assistits.