VÍDEO: Una jove badalla a 10.000 metres d’altura i es disloca la mandíbula

Va badallar i va escoltar un so de la seva boca que indicava que la seva mandíbula se li havia sortit de lloc

Una jove de 21 anys i la seva amiga se n’anaven de vacances a les platges del Mediterrani quan un succés els va fer començar el viatge amb mal peu. En un vídeo compartit en el seu compte de TikTok, la dona va revelar que va acabar amb la mandíbula dislocada després de badallar durant el vol d’avió.

Isabella Prusak-James i la seva amiga es dirigien a Màlaga per a descansar durant uns dies. Durant el vol, la jove va badallar i va sentir un so de la seva boca que indicava que la seva mandíbula se li havia sortit de lloc.

Sense poder parlar, la companya d’Isabella va donar l’avís a una de les hostesses, que la van traslladar a un lloc apartat de l’avió. Llavors, la britànica li va explicar a la seva amiga com havia de tornar a col·locar-li la mandíbula, ja que no era la primera vegada que li succeïa.

En el vídeo viral de les xarxes socials, apareix tot el procés fins que li va posar la boca en el seu lloc de nou. “L’hostessa ens va portar al fons de l’avió i va córrer la cortina. Va ser molt amable, va romandre allí amb nosaltres i ens assistia. Va comprendre les instruccions que li vaig donar a la meva amiga i li donava ànims a ella”, va declarar la jove a North News and Pictures.

No va aconseguir fer que l’os tornés al seu lloc, per la qual cosa Isabella va provar pel seu compte i va aconseguir arreglar el contratemps: “La meva amiga continuava intentant-ho, però al final em va dir ‘això m’està estressant’. Em va preguntar si jo podia fer-ho. Mai ho havia provat, encara que ho vaig acabar aconseguint“, va afirmar.

“Moltes vegades em passa després de badallar. Sempre se’m disloca del costat dret”, va explicar sobre les vegades anteriors que ha viscut el mateix. “No vaig sentir dolor, només incomoditat”, va comentar. Afortunadament, ja es troba perfectament.