VÍDEO: Una famosa cantant acusa un vigilant de seguretat d’haver-la tocat

Va parar tot el concert per dir-ho davant de tota la gent

“Parin la música, parin la música”, va dir en anglès, per a després dirigir-se directament a l’home, que estava en un dels laterals de l’escenari. “Senyor, vostè em va tocar. Vostè em va tocar i això està malament perquè és de seguretat. Quina pena per vostè. Ell em va tocar i és guàrdia de seguretat. No és el meu nuvi”, va dir quan deté la seva presentació.

Va passar aquest cap de setmana a Phoenix, Arizona (els Estats Units), i el públic de Paulina Rubio va començar a esbroncar al Vigilant, un moment que ha quedat recollit per molts dels seus fans en vídeo. Després d’això, la cantant va continuar amb el concert.

La cantant, segons els mitjans de comunicació mexicans, no està travessant un bon moment professional i destaquen que, malgrat la denúncia pública en ple concert, l’artista no ha presentat cap denúncia formal contra el Vigilant davant les autoritats, així com tampoc, malgrat la multitud d’enregistraments en vídeo realitzades pels espectadors, no s’observa a cap Vigilant tocant indegudament a Paulina Rubio.