VÍDEO: Escàndol pels brutals crits masclistes en un col·legi

Li feien crits com "nimfòmanes", "putes" i "us follarem"

Les xarxes socials han tornat viral un vídeo en el qual alumnes del Col·legi Major Elías Ahúja –masculí– en el qual atemoreixen a les seves veïnes del CMU Santa Mónica –femení– proferint-los crits com “nimfòmanes”, “putes” i “us follarem”.

Les imatges, que van tenir lloc diumenge passat, arrenquen amb un sol estudiant que exclama: “Putes, sortiu dels vostres caus, conilles. Sou unes putes nimfòmanes. Us prometo que follareu totes en la capea”.

El que podia semblar un estudiant aïllat canvia quan després de cridar “Anem Ahúja!” s‘obren a l’uníson totes les persianes de l’edifici i la resta de col·legials comencen a proferir crits i a bastonejar la façana.

Des de la direcció del Col·legi Major han condemnat l’episodi i han assegurat que atempten contra el Reglament de Règim Intern del centre que en “casos greus” com aquest inclouen l’expulsió.

A més, en un comunicat, demanen disculpes al centre veí i han marcat com a obligatòria la participació dels col·legials en conferències de “sensibilització” i la col·laboració dels col·legials en activitats de voluntariat.