VÍDEO: Fan un gir molt perillós per saltar-se un control i es troben la policia de cara

Un taxista també fa la maniobra per saltar-se el control

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Els fets es van produir de matinada en un control policial a la carretera a M-30, al seu pas per la localitat madrilenya de La Moraleja. Al vídeo, que ja corre com la pólvora per les xarxes socials, es pot veure com diversos vehicles fan un perillós canvi de sentit per saltar-se un control d’alcoholèmia de la Guàrdia Civil.

Un dels fets que més sobta d’aquestes imatges és que un taxista també fa aquesta maniobra per saltar-se el control. Malgrat que molts vehicles van poder evitar el dispositiu, al final de la gravació es pot observar com un turisme blanc es troba de cara amb una patrulla de la policia local de Madrid.

Alguns usuaris afirmen, no obstant això, que el control d’alcoholèmia a l’M-30, prop de l’encreuament amb l’A-1, era excessiu i va provocar quilòmetres de retencions en aquesta carretera.

En qualsevol cas, es tracta d’una perillosa maniobra que pot posar en perill els vehicles que circulen en sentit contrari. Com recorda el cos policial, per a mantenir una conducció segura el més recomanable és no beure alcohol.