VÍDEO: Amenacen amb una navalla per emportar-se 1.500 € d’un estanc

Els 2 lladres molt violents són especialitzats a perpetrar atracaments a aquest tipus d'establiments

La Policia Nacional ha detingut a 2 homes, amb una àmplia història delictiva, per ser responsables d’un atracament violent comès a punta de navalla en un estanc de la pedania de Matola, a Elx.

Ambdós són considerats dos lladres molt violents especialitzats a perpetrar atracaments a aquest tipus d’establiments.

El robatori es va produir la setmana passada, quan aquests dos homes van esperar que la propietària obrís el negoci per accedir al seu interior, on la van tirar a terra i van amenaçar amb una navalla per emportar-se els 1.500 euros de la caixa registradora.

Un veí va ser qui va alertar la policia del succés després d’entrar a l’estanc i trobar-se la propietària amb una crisi d’ansietat pel que va passar. A través del visionat de les càmeres de seguretat del local i el relat de la víctima i els testimonis, els investigadors van comprovar la violència exercida sobre la propietària de l’estanc i van esbrinar que els autors de l’atracament ocultaven els rostres darrere de caretes i tapaven les mans per no deixar petjada.

Els Agents, després de diverses gestions de recerca, van aconseguir la plena identificació dels lladres, que comptaven amb un ampli historial delictiu.

Gràcies a un dispositiu especial de cerca van ser localitzats i detinguts a les proximitats d’una zona de la ciutat il·licitana on solen reunir-se consumidors de substàncies estupefaents.

Els detinguts han estat posats a disposició judicial, que ha decretat el seu ingrés a la presó, encara que les indagacions segueixen obertes per aclarir l’autoria d’altres actes delictius anàlegs.