Utilitza la targeta de la seva exparella per apuntar-se a una web de contactes

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Policia Nacional ha detingut a una dona de 65 anys com a presumpta autora d’un delicte de furt i d’estafa per treure diners d’un caixer i abonar l’alta d’una web de contactes amb la targeta d’una exparella.

Segons ha informat la Prefectura Superior de Balears en una nota de premsa, l’arrestada suposadament va sostreure una targeta bancària en el domicili de la seva exparella, on vivia, i la va usar per a efectuar dos reintegraments en caixer i abonar l’alta en una pàgina web de contactes de parella.

Els fets van ocórrer el passat 7 de desembre, quan un home va interposar una denúncia comunicant la sostracció de la seva targeta bancària amb la qual s’havien efectuat tres operacions fraudulentes, dues d’elles en un caixer per import de 1.100 euros. La tercera operació va consistir en l’abonament en una pàgina web de contactes per a trobar parella.

La víctima sospitava que la suposada autora podria ser una dona que vivia en el seu domicili i amb la qual havia mantingut una relació.

El grup de recerca de la comissaria de districte Centre de la Policia Nacional es va fer càrrec de la recerca i va obtenir proves i evidències que assenyalaven a la dona, per la qual cosa aquest dimarts la van arrestar com a presumpta autora d’un delicte de furt i estafa.