Una parella de 20 i 22 anys maltracten al seu bebè de 3 anys

El menor presentava diferents blaus a les cames, i fins i tot van observar la marca de la sola d'una sabatilla.

Un nadó de 3 anys és víctima de maltractament infantil per part de la seva mare i de la seva parella sentimental, de 20 i 22 anys.

Van ser dos monitors del col·legi els que van denunciar els fets en veure que el menor presentava diferents blaus a les cames, i fins i tot van observar la marca de la sola d’una sabatilla.

Efectius de la Policia Adscrita a la Comunitat han detingut a la parella a Còrdova, acusats d’un delicte de maltractament físic cap al fill.

El menor va ser traslladat a l’Hospital Reina Sofia de Còrdova, des d’on de forma immediata es va informar el Servei de Protecció al Menor de la Junta d’Andalusia a la capital cordovesa.

Després d’això, es va detenir la mare del nen i el seu company sentimental com a autors d’un delicte de lesions, instruint-se un atestat policial per mitjà del qual tots aquests fets han estat posats en coneixement de les autoritats judicials i fiscals corresponents.

Actualment, un cop retirat el menor del seu entorn familiar, aquest es troba sota la tutela de la Junta d’Andalusia, garantint-se amb això la protecció completa.