Una nena de 10 anys desapareix mentre anava en barca amb els seus pares

Una nena de 10 anys ha desaparegut aquest dimarts a la tarda a l’embassament de Sant Joan, a prop de l’embarcador Ciutat de Sant Ramon, situat a la localitat madrilenya de San Martín de Valdeiglesias.

La menor estava en una embarcació tipus zòdiac al costat dels seus pares i altres nens quan se li ha perdut el rastre, segons han informat fonts d’Emergències 112 Comunitat de Madrid.

La família ha estat banyant-se en una zona del pantà i han decidit posar rumb al pantalà del club privat de Sant Ramon. De sobte, els pares han vist que la nena ja no era a la llanxa i han donat diverses voltes pel pantà en la seva recerca fins que han alertat el 112.

Cap dels ocupants de l’embarcació va veure caure a la nena a l’aigua ni tampoc van sentir res estrany, segons van explicar a la Guàrdia Civil.

L’hora del primer avís ha estat a les 18.30 hores i fins a cinc dotacions de Bombers de la Comunitat de Madrid, un helicòpter de la Guàrdia Civil i bussejadors del Grup Especial d’Activitats Subaquàtiques de l’Institut Armat (GEAS) estan realitzant la recerca per via aèria i aquàtica. A més, s’estan emprant drons de la Unitat de Bombers per a la localització de la nena.