Una mare li cobra la llum i l’internet al seu fill de 7 anys

Algunes mares busquen ensenyar als seus fills els valors de la vida, i que en aquesta és important ensenyar-los a treballar i ser responsables del que fan i el que consumeixen, com és el cas de la tiktoker @craftedandcozy, que assegura que el seu fill paga un lloguer, la llum i la connexió a internet que utilitza en el seu iPad.

A través del seu compte en aquesta xarxa social, la dona, que viu a Orlando (els EUA), va compartir un «truc de paternitat», en el qual indicava que cobra al petit els serveis que utilitza a la casa, així com una «renda» mensual perquè sigui més responsable.

Segons relata, el nen té una llista de tasques que ha de complir tots els dies. No obstant això, no formen part de les seves obligacions com a tal, sinó que per completar-les, rep un dòlar com a pagament, sempre que ho realitzi correctament. Entre elles estan: estendre la roba, recollir la bugada o netejar el jardí.

Però els diners no li serveix íntegrament al nen perquè els gasti en algun videojoc, com Fortnite, o per a comprar llaminadures i joguines, també ha de pagar amb ell el que consumeix a la casa, ja sigui electricitat, aigua o altres serveis. Curiosa manera de fer responsable a un petit.

«La resta dels diners els té ingressats en un compte bancari i és la seva responsabilitat decidir què fa amb el que va estalviant. Això sí, sap que al final de mes arriben els rebuts», afegeix la mare.