Una mare i els seus tres fills menors cauen en una séquia amb el cotxe

S’han rescatat a una mare i als seus tres fills menors d’edat, que havien quedat atrapats en el seu cotxe després de bolcar i caure dins d’una séquia. Dos veïns de Cullera i un de Sueca (València) han estat les persones que els han rescatat.

Els fets han succeït a primera hora de l’alba en el Camí del Rejolar, en ple arrossar cullerense, quan la pel que sembla la conductora va sofrir un enlluernament i el cotxe es va sortir de la via en intentar apartar-se d’una furgoneta que circulava en el sentit contrari, segons ha informat l’Ajuntament de Cullera. El vehicle en el qual viatjaven la dona i els seus tres fills menors va bolcar i va caure dins de la séquia quedant-se encastat del revés.

Una dona i un home veïns de Cullera i un altre home natural de Sueca, “amb l’única ajuda de la seva pròpia força”, han aconseguit donar la volta al vehicle i han evitat que la família s’ofegués en el canal de reg.

Després de desencaixar el turisme, els tres veïns han aconseguit rescatar del seu interior a la dona i als menors. Cap ha sofert ferides de gravetat i han estat traslladats amb símptomes d’hipotèrmia a l’Hospital Universitari de la Ribera. La veïna de Cullera ha col·laborat també abrigallant-los per a pal·liar els símptomes d’hipotèrmia que presentaven.

L’intendent en cap de la Policia Local de Cullera, Juanjo Figueres, ha qualificat d’”herois” als autors del rescat. “Sense la seva ajuda, no sabríem el que podria haver ocorregut”, ha dit.

En la intervenció del rescat han participat també efectius del Cos de Bombers, de la Policia Local de Cullera i de la Guàrdia Civil.