Una influencer anima a disparar als que vacunen els nens

Una líder de QAnon que s’ha declarat a si mateixa “Reina de Canadà” va demanar recentment la mort de qualsevol que vacuni els nens.

La petició de la influencer Romana Didulo va ser reportada per primera vegada per AntiHate.ca després de ser publicats a Telegram, una plataforma de xarxes socials on té 70.000 seguidors.

En la seva publicació, Didulo va dir que els anomenats “caçadors d’ànecs” haurien de disparar contra “tots i qualsevol que ajudi en la injecció d’armes biològiques de coronavirus en nens”. També va demanar als nord-americans que creuin la frontera per participar a la “temporada de caça”.

Si us plau, utilitzeu aeroports, hospitals, escoles, estadis i altres llocs públics per retenir i aturar tots els traïdors”, va escriure Didulo. “Allà romandran fins que se celebri el Tribunal Militar per a cadascun fins al dia que siguin executats per afusellament o penjats”.

Ella va autoritzar el seu “exèrcit” a “matar a qualsevol que intenti injectar nens menors de 19 anys amb vacunes/armes biològiques de Covid-19 o qualsevol altra vacuna”. “Aquesta ordre és efectiva immediatament”, va dir el comunicat.