Una funerària consciencia a la població amb la campanya: “No et vacunis”

Ja sigui pels missatges negacionistes de Donald Trump al principi de la pandèmia o per la multitud de personatges televisius que segueixen negant la gravetat del coronavirus, la gran quantitat de negacionistes i antivacunes als Estats Units estan col·lapsant els hospitals de tot el país.

Per això, com les campanyes de vacunació habituals no serveixen per a aquests col·lectius, alguns s’han llançat a promocionar la vacunació de forma salvatge.

L’última ha estat per part d’una empresa d’un dels sectors que més s’està col·lapsant des de l’arribada del coronavirus: la funerària.

Es tracta d’una campanya de conscienciació llançada per la funerària Wilmore Funeral que ha empaperat vehicles sencers amb el cartell irònic: “No et vacunis”, alertant a la gent que si no es vacunen possiblement acabaran a la seva funerària.

Una imatge d’un camió de la funerària amb aquest cartell ha estat vista per un usuari de Twitter de Carolina de Nord que ràpidament ha pujat la foto a les seves xarxes socials i s’ha fet viral. La iniciativa ha estat aplaudida per milers de persones que l’han qualificat de brillant.