Una dona truca a la policia perquè li ‘molestava’ el fill amb necessitats especials de la seva veïna

Al nostre país hi ha milers de nens i adults amb necessitats especials, discapacitat o amb Trastorn de l’Espectre de l’Autisme (TEA) que, lamentablement, continuen experimentant situacions de discriminació no només davant la manca de recursos i serveis especialitzats en àmbits com l’educació, la sanitat, l’ocupació o l’autonomia personal; sinó que també han de fer front a aquest odi per part d’una societat que no sempre els comprèn o sap apreciar les seves qualitats com a persones.

A una d’aquestes persones s’ha hagut d’enfrontar Marta Reyes, una mare amb un fill amb necessitats especials que ha volgut denunciar una lamentable situació viscuda amb una de les seves veïnes a causa del comportament de l’infant. Així ho ha narrat a Twitter, on ha explicat com va succeir tot i la impotència de no poder fer res al respecte.

Del seu fill, només en pot dir paraules d’amor: “Mai aprendrà a llegir, ni els colors, però és feliç amb el seu mòbil. No veu la maldat en ningú, ni pateix per les mofes o les burles, s’uneix a les rialles encara que siguin a càrrec seu”, diu,” Com és un nen de 2 anys atrapat en un cos d’un gegant no entén la misèria humana”.

La veïna en qüestió va trucar a la policia, i la Marta es va apropar a deixar-li clar que el seu fill no estava fent res que no pogués fer. Davant tal declaració, la veïna no va dubtar a proferir amenaces, al·legant que no li importava ni la seva vida, ni la del seu fill.