Una dona surt de casa i es troba a la seva filla morta a la porta

El cos sense vida d’una noia de 24 anys va aparèixer davant de la porta de casa seva a Nova York, després que la nit anterior marxés de forma sobtada. Cap a les set del matí, la seva mare va veure per la finestra que hi havia una ambulància i policia a pocs metres de l’entrada al domicili, així que va anar a veure què passava i quan va obrir la porta es va trobar la seva filla morta.

La dona ha explicat que la seva filla va marxar sobtadament de casa la nit anterior a la troballa mentre estaven fent el sopar. La família no sap el motiu pel qual va marxar, però sí que al cap d’una mitja hora els va enviar un missatge de text dient que tornaria aviat. No obstant això, la noia ja no va tornar i va deixar de contestar el telèfon.

Per aquest motiu, la mare i la germana de la víctima estan convençudes que algú ha matat la jove. La família està desesperada per obtenir respostes sobre el possible assassinat, però fins que es faci l’autòpsia no se sabrà la causa de la mort. Alguns mitjans locals apuntaven que el cos hauria estat trobat ple de sang, una afirmació que ha estat negada per l’alcalde del municipi.