Una dona recrea el seu assassinat per evitar que el seu marit la mati

L'home havia contractat un sicari per matar-la

La policia ha hagut de simular l’assassinat d’una dona a Rússia per evitar que el seu marit la matés. La parella s’havia separat feia un temps i el marit, cansat de pagar-li la pensió a la seva exparella, va demanar un crèdit de 17.000 euros per a contractar un sicari per matar-la.

L’home va proposar-li a un company de feina que la matés i li va donar 3.500 euros per les despeses. Un cop aquest hagués comès el crim li pagaria 11.000 més, mentre la resta se’ls va quedar. L’amic es va pensar que es tractava d’una broma de mal gust, però davant la insistència del marit va decidir anar a la policia a explicar-ho.

Per poder atrapar el marit, els agents policials van decidir simular l’assassinat de la dona. La van donar per desapareguda, van fer com si l’estiguessin buscant i li van demanar que no tingués cap contacte amb els seus fills perquè el pla no tingués cap error. La policia va recrear un escenari del crim i va fer fotografies de la dona maquillada com si hagués estat assassinada tallant-li el coll.

Després d’informar el marit de l’assassinat de la seva dona, l’home va pensar que el seu company de feina havia fet la seva part i li va pagar els 11.000 euros acordats. Aquesta va ser la prova definitiva per acusar-lo i els agents el van anar a detenir. La dona assegura que no es pot creure que el seu marit la volgués matar, ja que ella encara l’estimava i creia que tenien una bona relació en favor de la filla de 9 anys que tenen en comú.