Una dona intenta matar a la seva filla per tenir sexe amb la seva parella

L’Audiència Provincial de València ha condemnat una dona a un any i mig de presó per apunyalar la seva filla de 16 anys després de mantenir sexe amb la seva parella sentimental.

El tribunal ha condemnat la dona per un delicte de lesions amb ús d’arma i li aplica la circumstància de parentiu com a agreujant i les d’atenuants d’arravatament o obcecació, confessió i reparació parcial del dany. La Fiscalia li demanava 13 anys de presó per un delicte d’assassinat en temptativa.

Segons els testimonis de la filla i de la mare, al juny de 2018 la progenitora es va presentar a les dependències policials per comunicar que sospitava que la seva filla, de 16 anys, mantenia relacions sexuals amb la seva parella sentimental.

Tot seguit es va explorar a la menor que va afirmar que des de 2017 portava fent-ho i que residia en un habitatge on el lloguer el pagava ell. Al juny de 2018 les dues dones discutint, cridant la mare a la seva filla “puta” i contestant aquesta que ella era vella, amb 35 anys, i que ella a l’ésser més jove podia satisfer-lo.

En el transcurs de la baralla, la mare va treure un ganivet de 13 cm de puny i 20 de fulla i va atacar a la seva filla al coll i l’esquena. La menor d’edat va caure a terra cridant.