Una dona apareix morta després de tenir una primera cita

Poques hores abans de la mort havia quedat amb un home que havia conegut a les xarxes socials

La Guàrdia Civil es troba investigant la mort d’una dona colombiana de 42 anys en un habitatge a la localitat de Vecindario, a Gran Canària. Segons el diari La Província, el cos sense vida de la dona va aparèixer poques hores després de quedar per primera vegada amb un home que havia conegut a través de les xarxes socials.

El cadàver de la dona presentava cops al cap i a l’abdomen, encara que els primers indicis apunten a una possible mort natural que s’hauria de confirmar un cop arribin els resultats de l’autòpsia. L’home amb el qual la víctima havia quedat poques hores abans ja ha estat identificat i ha declarat davant la policia. Es tracta de l’última persona que la va veure amb vida.

El cos sense vida de la dona va ser trobat per la seva filla després que no li contestes les trucades. El cadàver estava completament despullat i tenia ferides al cap i un hematoma al lateral, motiu pel qual es va començar a investigar com una possible mort violenta. Ara s’està a l’espera que l’autòpsia confirmi si la causa de la mort és una agressió o una parada cardiorespiratòria provocada per un vessament intestinal.