Una dona, a punt de morir ofegada en un restaurant català

Dos agents de la Guàrdia Urbana van salvar, el setembre passat, la vida d’una dona de 84 anys de morir ofegada. Tal i com explica Metrópoli Abierta, els fets van tenir lloc el dia 15 de l’esmentat mes en un restaurant de Gavà (Baix Llobregat).

Les policies, dues dones, pertanyen a la comissaria de districte de Sants-Montjuïc. Per la informació de què disposa aquest mitjà, les dues agents -Gemma i Bibiana- estaven fora de servei al restaurant de les instal·lacions esportives Accura de l’esmentada ciutat metropolitana.

Al voltant de les 15.00 hores, una de les guàrdies va veure que una dona d’una taula propera s’ofegava per un tros de menjar i juntament amb la seva companya li van practicar la maniobra d’Heimlich, que va permetre salvar la vida de la persona, que es diu Carmen.

Mentre una de les dues policies va envoltar a la dona amb els seus braços, l’altra li va posar el puny a la boca de l’estómac i va empènyer de manera enèrgica cap a dins fins aconseguir que l’objecte que obstruïa el conducte respiratori de la dona sortís.

Carmen ha escrit una carta d’agraïment a la Guàrdia Urbana de Barcelona i les dues agents han rebut les felicitacions dels seus superiors.