Una ciutat catalana entre les millors del món per a teletreballar

Ocupa la quarta posició en el rànquing

Un estudi ha recollit les millors ciutats del món per teletreballar i, entre elles, Barcelona ocupa la quarta posició. Els primers llocs els ocupa Bangkok, Nova Delhi i Lisboa. L’informe ha estat basat en les hores de sol que es gaudeixen al cap de l’any, el preu de l’habitatge o la velocitat wifi que ofereixen els operadors de telecomunicacions en cada cas.

Per posar a Barcelona a la quarta posició també s’ha tingut en compte la distància mitjana que tenen els treballadors de cada ciutat per a arribar de les seves cases al treball, el cost d’un cafè (per molts és imprescindible fer un descans a mig matí per recarregar forces) i les activitats d’oci que es poden realitzar quan acaba la jornada productiva. A més, la ciutat catalana compta amb el segon major nombre d’espais de coworking d’Europa només per darrere de Londres; a més d’una bona xarxa de telecomunicacions per a connectar-se a distància.

Barcelona no és l’única ciutat espanyola en aquest rànquing, sinó que Madrid (número 12), València (28) Màlaga (47), Sevilla (51) i Palma (98) també formen part de la llista.