Un treballador mata al seu cap i a dos companys després d’una discussió

Un home ha matat a Florida al seu cap i dos companys de feina després de diverses ganivetades i cops amb un bat de beisbol.

El sospitós va ser detingut per la Policia del comtat de Polk a la tarda de dissabte després d’una “intensa” persecució quan va atacar a set persones dins d’un habitatge llogat per l’empresa en la qual treballa.

Segons han informat aquest diumenge els mitjans locals, aparentment tot va començar a la matinada de dissabte, quan Shaun Runyon, de 39 anys, que estava desplaçat a Florida juntament amb companys d’una empresa d’electricitat amb seu a Pennsilvània, va tenir una discussió amb el seu supervisor. Després d’un primer enfrontament, va fugir de l’indret.

Ja al matí següent, l’agressor es va dirigir a un habitatge que la seva empresa havia llogat a la ciutat de Davenport per allotjar als seus empleats, irrompent armat amb un bat de beisbol i un ganivet. “Va apunyalar i va colpejar a la gent dins de la residència”, ha declarat l’agutzil del comtat de Polk, Grady Judd.