Un sanitari perd un ull al demanar a un viatger del metro que es posés la mascareta

La Policia està buscant a un home acusat d’agredir brutalment a un altre en un vagó del Metro de Madrid, després que fos captat en un vídeo que s’ha fet viral en xarxes socials.

En les imatges es veu com existeix una discussió i un home amb una gorra de color rosa i una motxilla, llança un ràpid atac sobre l’ull d’un altre, amb samarreta negra, que immediatament s’agenolla al terra del vagó.

Els fets van tenir lloc la nit del passat dijous en l’estació d’Alto del Arenal de la Línia 1 de Metro de Madrid.

La víctima és un infermer, que va rebre un fort cop en la cara amb un objecte punxant per part d’un home després de sol·licitar-li que es posés la mascareta, obligatòria en el transport públic. A conseqüència de l’impacte a l’ull, el sanitari va haver de ser traslladat fins a l’Hospital 12 d’Octubre per a ser atès. Segons El Mundo, el sanitari ha perdut l’ull.

Després de perpetrar l’agressió, l’home de la gorra i la motxilla recull alguna cosa que estava al seu seient i procedeix a baixar-se en la següent estació, no sense abans proferir a l’agredit: «Que et quedi clar, tant de bo et moris, carallot».

L’agressió està sent investigada per la Brigada Mòbil de Policia Nacional. Així mateix, des d’aquest Cos de Seguretat s’ha demanat col·laboració ciutadana per a tractar de localitzar al presumpte autor d’aquesta.