Un repartidor de Glovo rep una brutal pallissa quan lliurava una comanda

El repartidor va acabar al terra tot cobert de sang

Mohamed Bayar, un ciutadà marroquí de 35 anys i sense papers que treballa per a Glovo amb la llicència d’una altra persona que la hi lloga, ha rebut una pallissa quan es disposava a lliurar una comanda a Girona.

Els fets van succeir el dimarts 9 d’agost, passades les 11 de la nit, quan Bayar havia de lliurar una pizza en un pis del carrer Maçana, prop de la plaça del Vaixell.

Quan va arribar, els clients li estaven esperant sota el portal i, segons explica El Diari de Girona, no li volien pagar. Després d’una forta baralla, el repartidor va acabar al terra cobert de sang. Quan va arribar la policia, dos dels homes ja havien fugit, i només quedava el seu agressor, l’home que li va propinar un fort cop de puny.

Bayar no té papers, i per tant, no ha pogut interposar una denúncia. A més, ni la pizzeria ni Glovo s’han responsabilitzat de la situació.

La cessió de llicències de Glovo s’està convertint en una cosa habitual a Girona. En teoria, la ciutat té només 25 riders, però la realitat és que són molts més. Molts, com Bayar, treballen sense papers i llogant la llicència a terceres persones.