Un pont de vidre es trenca deixant a un home suspès a 100 metres d’altura

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Caminar per terres transparents de vidre suposa tot un repte per a aquelles persones que tenen vertigen. La sensació de pessigolleig interior al mirar-te els peus i veure que estàs ‘flotant’ normalment contrasta amb la seguretat d’unes estructures construïdes a consciència per ser indestructibles.

A la Xina ja fa anys que s’ha posat de moda construir ponts de vidre a grans altures. Aquestes construccions són tota una atracció turística i una de les més conegudes la trobem a la muntanya de Piyan, a la ciutat xinesa de Longjing.

Allí, aquest cap de setmana es va viure una terrorífica escena que va demostrar que per molt robustos que puguin ser aquests ponts, també són vulnerables als fenòmens naturals imprevistos.

Ratxes de vent huracanat de 150 quilòmetres per hora van aterrar a la zona turística i van arrencar els panells de vidre de les seves puntes. En aquell moment, hi havia un home creuant el pont que va veure com el seu pas quedava interromput i no va tenir més opció que aferrar-se al passamans que tenia més a prop a l’espera d’ajuda. Al cap de pocs minuts circulava en xarxes socials una imatge en la qual es podia veure a aquest home agafat a un dels laterals estant suspès a 100 metres d’altura.