Un policia deté un lladre fent servir la moto d’un pizzer

Un agent de la policia nacional fora de servei va detenir la setmana passada a Madrid a un lladre que havia sostret un telèfon mòbil i al qual va aconseguir atrepar fent servir la motocicleta d’un repartidor de pizza, que li va prestar el vehicle.

El succés va tenir lloc al carrer Antonio Durán Tovar del Pont de Vallecas el 9 d’octubre al capvespre. Un policia que estava fora de servei va observar com un home robava un telèfon mòbil de la butxaca del darrere dels pantalons d’una jove que caminava pel carrer.

L’agent va córrer darrere del lladre que va iniciar la seva fugida amb el mòbil. Després d’uns metres, va aconseguir atrapar-lo, va forcejar amb ell i va recuperar l’objecte robat, però no va poder retenir-lo.

Va ser llavors quan el policia va demanar col·laboració a un repartidor de pizza, el qual li va prestar el seu ciclomotor amb el qual va poder atrapar al lladre.

El lladre, que té 20 anys i és espanyol nascut a Veneçuela, se’l va detenir com a presumpte responsable d’un delicte de robatori amb violència.