Un policia deté a un lladre gràcies a la moto d’un repartidor

L'agent es trobava fora de servei

Un agent de Policia Nacional que es trobava fora de servei va aconseguir detenir fa uns dies a un home que va robar un mòbil d’un jove gràcies al fet que li va perseguir amb una moto que li va prestar un repartidor de pizzes, ha informat avui dilluns la Prefectura Superior de la Policia de Madrid.

Els fets van ocórrer el passat dia 9 a plena llum del dia. Un policia fora de servei va observar com un home furtava un telèfon mòbil de la butxaca posterior dels pantalons d’una jove que caminava pel madrileny districte de Pont de Vallecas. L’agent va córrer darrere d’aquest home que va iniciar la seva fugida amb l’objecte sostret.

Després d’arribar al seu abast, i forcejar amb ell, no va aconseguir retenir-li però sí que recuperar més tard el telèfon. El policia, que va resultar lesionat per aquest forcejament, va demanar col·laboració a un repartidor de pizzes, qui li va prestar el seu ciclomotor, i així va poder perseguir-li a bord del vehicle per a poder atrapar-lo, sent immediatament detingut com a presumpte responsable d’un delicte de robatori amb violència.