Un noia mor en beure un producte de neteja pensant que era aigua

La víctima va confondre una ampolla sense etiqueta que hi havia al seu escriptori

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Una jove de 31 anys ha mort a Turquia després de beure un producte químic de neteja pensant que era aigua. Els fets van passar el passat 27 de desembre quan la víctima, que era relacions públiques d’un hotel, estava entregant fulletons als clients per promocionar la festa de Cap d’Any.

En un moment donat, la noia va decidir anar a la seva oficina per beure aigua. En arribar, va trobar una ampolla de plàstic sense etiqueta al seu escriptori i va suposar que era la seva ampolla d’aigua, així que li va donar un glop. Immediatament, la jove va començar a vomitar i els seus companys van alertar als serveis d’emergències.

La jove va ser evacuada a l’hospital més proper, però va empitjorar i va haver de ser traslladada a un altre centre hospitalari. Malgrat els esforços dels sanitaris per salvar-li la vida, la noia va acabar morint amb els òrgans totalment destrossats. Tot i que els metges no van poder determinar quina substància tòxica havia consumit, l’autòpsia va concloure que el líquid que en realitat hi havia a l’ampolla era un abrillantador de marbre.

La policia va obrir una investigació sobre els fets i va concloure que la noia es va confondre en el moment d’agafar l’ampolla. Els agents han pres declaració als empleats de l’hotel, inclòs l’empleat de la neteja que es trobava a càrrec del producte i que es podria enfrontar a una possible negligència. De moment no hi han hagut detinguts.