Un menor salva a la seva mare de ser agredida per la seva parella

Agents de la Policia Nacional han detingut a València un home de 25 anys com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar, després d’amenaçar la seva parella i posteriorment agredir-la quan va agafar el telèfon per avisar a la Policia. Un dels seus fills, un menor de 12 anys, va donar l’avís a la Sala 091 davant la petició de la mare.

Els fets van passar cap a les 13.30 hores al districte de Proveïments, quan la Sala 091 va rebre una trucada d’un menor que manifestava que la seva mare li havia demanat que avisés la Policia perquè la seva parella volia agredir-la.

A més, ha indicat que es trobava tancat en una habitació amb els seus germans i que escoltava a la seva mare i a l’home discutir, segons ha informat la Policia Nacional en un comunicat.

Ràpidament, els agents van arribar a l’habitatge, a la qual van poder accedir gràcies al fet que el menor, que es trobava alterat i nerviós i acompanyat pels seus dos germans petits agafats de la mà, els va obrir la porta.

En aquest moment, els agents van observar que l’interior de domicili es trobava regirat amb nombroses joguines tirades al terra del menjador i un home assegut al sofà.

La mare ja no es trobava al domicili, però els agents, després de realitzar les oportunes gestions, la van localitzar a l’hotel. La dona tenia una petita ferida al dit de la mà esquerra.