Un menor de 14 anys mata un nen petit a punyalades

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Un jove de tan sols 15 anys ha estat declarat a passar un mínim de 17 anys a presó després que al desembre de l’any passat matés amb més de 70 punyalades al seu amic de 12 anys.

Els fets van ocórrer en un bosc de Fishton, el Regne Unit, quan un noi, de 14 anys en aquell moment, va citar en aquest lloc a un amic a canvi de 50 lliures esterlines. L’acusat traficava amb drogues i va considerar que l’altre menor “era un espieta”, per la qual cosa va quedar amb ell per a matar-lo.

La víctima va ser trobada amb ferides en el costat, les espatlles, els braços i al cap. Per part seva, el menor detingut va escriure a altres amics dient-los que “les coses van sortir malament” i que “no se suposava que hagués de ser així”.

Les autoritats van trobar un ganivet tacat de la sang de la víctima a casa de l’assassí. A més, van trobar una samarreta parcialment cremada i guants de làtex.

Els membres del jurat de la cort de Lincoln Crown van condemnar a l’acusat en menys de dues hores malgrat que va defensar que ho havia fet en defensa pròpia. Per a la fiscal, hi havia un “alt grau de premeditació i planificació”.