Un infermer grava les parts íntimes de 200 pacients

La Policia Nacional ha detingut un infermer, que s’encarregava de realitzar les proves a personal de la Universitat Carlos III de Madrid (UC3M), per gravar les parts íntimes dels seus pacients, i han trobat en el seu ordinador gairebé 200 vídeos de dones que havia atès des de l’any 2014.

Aquest individu no és membre de centre acadèmic però pertany a una empresa a la qual la universitat encarrega les proves del seu personal per a l’inici de curs estudiantil, segons ha avançat ElDiario.es i han confirmat a l’agència Efe fonts policials.

La dona d’aquest home va ser la que va denunciar al mes de juliol els fets davant la Comissaria de Policia Nacional d’Aranjuez. Aquesta dona va dir als agents que el seu marit tenia vídeos de dones nues mentre ell els realitzava el reconeixement mèdic.

Després d’això, la Policia Nacional va detenir aquest infermer i li va confiscar el seu ordinador, on van trobar prop de 200 vídeos en què es podia veure les parts íntimes dels seus pacients. Aquest home té aproximadament uns 50 anys, és de nacionalitat espanyola i no tenia antecedents.