Un home desapareix i s’incorpora borratxo a la seva pròpia recerca

Un home de 50 anys va desaparèixer quan estava de festa amb els seus amics en un bosc de Turquia. Estaven tots bevent quan de sobte els seus companys li van perdre el rastre i es van posar a buscar-lo. Com que no el trobaven, van anar cap a casa seva pensant que potser havia decidit tornar.

No obstant això, quan van arribar-hi, la dona del desaparegut els va dir que no havia tornat i que no en sabia res. Van intentar trucar-li per telèfon, però no l’agafava. Estava begut i perdut en una zona boscosa, així que van trucar als serveis d’emergència per poder-lo trobar. Es va muntar un ampli dispositiu de recerca al qual es van afegir voluntaris i amics del desaparegut.

Les primeres batudes pel bosc no van tenir èxit i no hi havia ni rastre del desaparegut. Més endavant, segons expliquen mitjans locals, van començar a cridar-lo pel seu nom, moment en què un dels voluntaris que ajudava en les tasques de recerca va preguntar a qui estaven buscant.

La sorpresa va ser que a qui buscaven era precisament a ell. Segons ha explicat posteriorment, s’havia sumat al dispositiu de recerca pensant que el desaparegut era una altra persona. Afortunadament la desaparició va acabar bé, però no se sap com els seus amics no el van poder reconèixer.