Un home de 61 anys es fa passar per adolescent per assetjar menors a Internet

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Pla general de dos agents de la Guàrdia Civil comprovant informació. Foto: ACN

Efectius de la Guàrdia Civil han detingut a un home de 61 anys que es feia passar per adolescent per a assetjar sexualment a menors a través d’internet, segons ha informat l’Institut Armat en un comunicat.

L’operació es va iniciar a principis de novembre després de rebre una denúncia en la qual una mare assegurava que la seva filla, menor d’edat, estava sent obligada a enviar imatges i vídeos de contingut sexual a través d’una xarxa social.

El ‘modus operandi’ consistia a fer-se passar per un adolescent i agregar a menors com a amigues en una coneguda xarxa social i guanyar-se la seva confiança, a fi d’aconseguir favors sexuals a través de la xarxa i, fins i tot, trobades sexuals directes amb enganys o xantatges.

Fruit de les recerques practicades, es va poder determinar la implicació de l’autor, qui s’ocultava sota l’anonimat que proporcionen les xarxes socials.

Finalment, després de les perquisicions i les gestions realitzades, els agents han detingut a un home de 61 anys i de nacionalitat espanyola per un delicte contra la llibertat i indemnitat sexual, conegut com a delictes de ‘Child Grooming’.

Les diligències han estat lliurades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 4 de Sagunt.