Un home de 36 anys mor després de vacunar-se amb Janssen

El Ministeri de Sanitat investiga la mort d’un home de 36 anys dues setmanes després de rebre la vacuna de Janssen i una vegada que els metges que el van atendre a l’Hospital Verge del Rocío de Sevilla apuntessin a la probable relació directa entre el fàrmac rebut i la mort.

L’home, que no tenia cap patologia prèvia diagnosticada, va ser vacunat amb Janssen en el seu centre de treball en un poble de la província de Sevilla, com molts altres companys, el dia 25 de juny, en virtut de l’acord signat per la Junta d’Andalusia i algunes grans empreses per agilitzar la immunització dels seus empleats.

Uns dies després va començar a sentir un malestar que va atribuir als efectes secundaris propis de la vacuna. Però, el dilluns 5 de juliol, els símptomes es van agreujar i va haver de ser traslladat en ambulància fins a l’Hospital Comarcal de la Mercè (Osuna).

Segons el testimoni de la seva família, allà li van fer les primeres proves i es va determinar que havia patit un ictus. Llavors, se’l va traslladar en helicòpter fins a l’Hospital Verge del Rocío de Sevilla, on va morir en qüestió d’hores.