Un home assassina a la seva dona al balcó de casa i després de suïcida

La dona trobada aquest matí morta en un habitatge de Vitòria va ser degollada pel seu marit amb un ganivet, qui es va suïcidar clavant-se la mateixa arma al pit, mentre a la casa hi havia el dos fills menors d’edat de la parella, segons han informat a Efe fonts coneixedores del cas.

Pel que sembla, la parella s’havia separat o estava en tràmits de separació.

Els fets s’han registrat sobre les 7.20 hores d’aquest matí en un habitatge del primer pis del número 22 del carrer Antonio Machado, al barri de Sansomendi de la capital alabesa, a l’interior de la qual es trobaven també els dos fills menors d’edat.

Segons les mateixes fonts, l’home, de 42 anys, ha tancat a la dona, de 37, al balcó de l’habitatge i l’ha degollat amb un ganivet de cuina. Després, ell s’ha fet uns talls al coll amb el mateix ganivet i se l’ha clavat al pit, a l’altura del cor.

Els dos fills de la parella, de 17 i 13 anys, han avisat als serveis d’emergència, que quan han acudit al lloc han trobat encara amb vida a l’home, però ja havia perdut molta sang i malgrat els intents de reanimació, ha mort.

L’Ertzaintza ha obert una investigació dels fets. Es desconeix si la dona i l’home, que acabava de sortir de treballar en el torn de nit d’una empresa, continuaven vivint junts.

Pel que sembla, l’home havia manifestat en alguna ocasió a algun familiar, sobre la seva dona i en relació al procés de separació, que la mataria, segons les mateixes fonts.