Un home amb covid es fa passar per la seva dona per poder viatjar

Les anades i vingudes de les restriccions i contagis durant la pandèmia està provocant històries que freguen el surrealisme.

Aquesta és una d’elles. El protagonista és un home d’Indonèsia que ha estat identificat per les autoritats de país asiàtic amb les inicials “DW”.

Aquest senyor es va colar en un vol sent positiu en Covid-19 i fent-se passar per la seva dona per burlar els controls de seguretat de l’aeroport de Halim Perdana Kusuma (Jakarta).

Tal com publiquen els mitjans locals, l’home va aconseguir pujar a l’avió de la companyia Citilink amb destinació a Ternate vestit amb un nicab de la seva dona (cobert de cap a peus), amb la seva documentació i la seva resultats negatius en la prova PCR.

No obstant, quan ja es trobava dins de l’avió, va baixar la guàrdia i va anar al lavabo per canviar-se de roba. Una auxiliar de vol es va adonar de la situació al veure’l sortir del bany amb la seva roba habitual i va decidir avisar les autoritats de l’aeroport de Ternate, que el van detenir tot just aterrar.