Un home abusa sexualment d’una nena de 5 anys als lavabos d’un bar

L'acusat va ser sorprès per la mare, que va veure a la seva filla nua i a l'individu amb els pantalons descordats, sense sabates ni samarreta

Arrested man handcuffed hands at the back. Cropped view of handcuffed man in denim jeans standing isolated on green, human rights concept

La Secció Segona de l’Audiència Provincial jutjarà avui a Eivissa a un home per abusar sexualment d’una menor d’edat, de cinc anys, en els lavabos d’un bar de Sant Antoni. La Fiscalia demana per a ell sis anys de presó.

Els fets van ocórrer el 27 de juliol de 2020, tal com apunta l’escrit del fiscal. Pel que sembla, l’home, aprofitant-se de la confiança que tenia amb la menor, es va introduir en el lavabo del local en companyia d’aquesta, on va abusar sexualment d’ella.

L’home va ser sorprès per la mare, que va anomenar a la porta del bany i va veure a la seva filla nua i a l’acusat amb els pantalons descordats, sense sabates ni samarreta.

El fiscal ha considerat els fets com a constitutius d’un delicte d’abús sexual a una menor d’edat, amb agreujant d’abús de confiança.

Amb tot, demana per a l’home una pena de sis anys de presó, així com la prohibició de comunicar-se o aproximar-se a la víctima durant un període de deu anys, a més d’una multa de 12.000 euros pels perjudicis causats. El judici se celebrarà a Eivissa.