Un home abusa sexualment de les netes de la seva parella i ho grava

Un home ha estat detingut per abusar sexualment de les netes de la seva parella i gravar-ho en vídeo a la localitat madrilenya de Torrejón de Ardoz. Els fets van sortir a la llum quan el passat mes de maig l’àvia de les víctimes va anar a denunciar-ho a una comissaria de la localitat.

La dona, que s’acabava de separar de l’agressor, va portar diversos discs durs i dispositius USB que l’home s’ha deixat a casa seva. Els agents van poder comprovar que en aquests suports digitals hi havia fotos de les menors posant despullades, sent protagonistes de tocaments per part de l’home quan es quedaven a càrrec seu i, fins i tot, vídeos d’abusos sexuals.

Un cop identificat l’home, es va descobrir que havia marxat a Colòmbia un dia abans que es presentés la denúncia, però estava previst que tornés al mes de juny. A la tornada, els policies ja l’estaven esperant a l’aeroport de Barajas, on el van detenir per tres delictes d’abús sexual i explotació de menors. La investigació segueix oberta i el jutge n’ha decretat l’ingrés a presó.