Un hipopòtam persegueix a tota velocitat a uns turistes

Kenya és un dels llocs més idíl·lics de la terra per visitar. Si ets un enamorat de la natura, els paisatges i els animals, el país africà es convertirà en el teu paradís particular; no obstant això, és un dels llocs més demandats per fer safaris i conèixer com viuen diferents espècies d’animals salvatges en el seu hàbitat natural.

No obstant això, també és un dels llocs amb els animals més perillosos del món. Veure’ls lliures i en el seu estat salvatge pot tenir les seves conseqüències, i és que al no estar acostumats a interactuar amb l’ésser humà, quan es troben amb ells pot portar al fet que hi hagi algun ensurt. Només cal anar a YouTube per comprovar-ho, perquè la plataforma està plena de vídeos d’atacs d’animals salvatges a turistes que semblen advertir sobre una lliçó: no cal ser imprudent.

Això és el que li ha passat al fotògraf Dicken Muchena i als seus tres amics. Els quatre turistes es van submergir en el cor de Kenya, per poder gaudir de la natura més verge i els animals més salvatges de l’ecosistema, quan un hipopòtam els va donar l’ensurt de la seva vida.

Els quatre amics estaven gaudint del seu safari i donant un passeig en llanxa pel llac Victòria, quan un hipopòtam de l’estany, emprenyat per la seva presència, els va començar a seguir, enfurismat i a tota velocitat.

El que semblava una aventura de somni es va convertir en un malson en qüestió de segons. L’animal nedava molt ràpid i estava molt a prop de la llanxa, per molt que els turistes acceleressin l’hipopòtam seguia molt a prop.

Finalment, després d’uns tensos moments, van aconseguir deixar enrere a l’animal, salvant la seva vida i quedant-se tot en una anècdota.