Un grup distribueix bitllets falsos de 50 euros

S'han intervingut 11.750 euros

Agents de la Policia Nacional han desarticulat un grup delictiu presumptament dedicat a distribuir bitllets falsos amb valor facial de 50 euros, ha informat la Prefectura Superior de Policia de Madrid en un comunicat.

L’operatiu policial de la Comunitat de Madrid s’ha saldat amb tretze detinguts i s’han intervingut 11.750 euros en bitllets falsos i s’han intervingut 11.750 euros en bitllets falso. Els arrestats compraven terminals mòbils a través d’una coneguda plataforma en línia de compravenda, utilitzant bitllets de 50 euros falsos per a pagar.

La recerca es va iniciar al novembre de 2021 quan els agents van detectar diverses denúncies similars en la Comunitat de Madrid. En elles, les víctimes denunciaven operacions de venda de terminals mòbils, a través d’una plataforma en línia de compravenda, en les quals els compradors havien pagat amb bitllets de 50 euros falsos.

Després de diverses gestions policials, els agents van constatar els fets i van comprovar l’existència d’un grup de joves -homes d’entre 17 i 25 anys- que vivien en la mateixa zona i es desplaçaven a diferents punts de la Comunitat de Madrid per a dur a terme la compra de telèfons mòbils.