Un ginecòleg diagnostica l’homosexualitat com a malaltia a una noia

La jove va acudir al metge per tractar un trastorn de la menstruació

Alba Aragó, una jove de Múrcia de 19 anys d’edat, va rebre aquest passat dilluns un diagnòstic ginecològic a l’hospital Reina Sofia pel que ha presentat una queixa en el centre sanitari. En l’informe mèdic que li van donar després de la seva visita es pot llegir: “Malaltia actual: Homosexualitat”.

La noia va acudir al ginecòleg per tractar un trastorn de la menstruació i la visita va anar amb total normalitat i que la jove li va dir la seva condició sexual per si era rellevant en el seu diagnòstic mèdic. Però la sorpresa va ser quan va llegir que en l’informe contava aquesta com a malaltia. Segons avança La Opinión de Murcia, la jove ha declarat que “no pot ser que en ple segle XXI ocorrin aquestes coses en la Sanitat pública, quan fa ja molt que es va deixar de considerar l’homosexualitat com una malaltia”.

L’afectada ha posat una queixa per la situació ocorreguda i la Conselleria de Salut han afirmat que adoptaran totes les mesures necessàries sobre aquest assumpte. D’igual manera, des de l’hospital s’han disculpat amb la jove.