El segon premi al millor pa del món se l’ha emportat un forn català, concretament el Forn Elias situat al barri del Camp de l’Arpa de Barcelona. Ha estat proclamat subcampió aquesta setmana a l’estat francès de Nantes.
L’equip està format per Enric Badia, fill de la propietària i besnét del primer Elias que va regentar el forn; l’ajudant Marta San José i l’entrenador Yohan Ferrant. Els tres han estat entrenant durant uns quants mesos a la Baking School Barcelona per poder competir en el certamen i la recompensa s’ha materialitzat en forma de segona posició.
Fira Q se celebra els dies 26 i 27 d’abril, de 10 del matí a 9 del vespre, al pavelló…
El centre esportiu LAUEsport ha començat aquest divendres amb les reformes per millorar les condicions climàtiques de les instal·lacions. La…
L'Ajuntament de Barcelona ha lliurat aquest dissabte 47 pisos públics per a persones grans a l'Illa Germanetes, al barri de…
L’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Mireia González, ha presentat aquest matí a la Plaça de la Vila la nova contracta de…
Els militants d'ERC a Barcelona estan votant telemàticament des de les 10 del matí per escollir la nova direcció de…
Aquest matí, a les 11.33 h, els serveis d’emergències 112 ha rebut l’alerta d’un incendi en una gran pila de…
Esta web utiliza cookies.