Un famós de TV3, víctima d’un robatori amb pistoles

El productor i actual director de IDEAL, Jordi Sellas, atracat a Barcelona. El popular presentador de TV3, que va saltar a la fama presentant Generació digital, ha relatat una de les seves pitjors experiències viscudes a la Ciutat Comtal.

ASSALT AMB FORÇA

Sortint de la feina, Sellas va patir un robatori amb força i va acabar estès a terra. A través de Twitter el productor ha assegurat que dues persones el van empènyer quan es dirigia cap al cotxe i, després de caure, li van robar el mòbil que portava a les mans i van marxar corrent.

El director d’IDEAL assegura a través de la plataforma que la seva primera reacció va ser aixecar-se i començar a cridar amb l’objectiu d’enxampar els lladres i recuperar el seu dispositiu.

“Mentre els perseguia, algú els va intentar aturar sense èxit fins que un cotxe se’ls va creuar al mig del carrer. Del vehicle van sortir dues persones que van intentar parar als lladres. Tots dos van caure a terra”.

Sellas relata que en un moment donat els quatre estaven amb el cul a l’asfalt i va ser llavors quan un dels lladres va treure una pistola i va apuntar al policia de paisà.

“No sabia si l’arma era real o no però davant meu, una altra persona va treure una altra pistola”. Aquest usuari es va identificar com a policia i van quedar els dos apuntant-. “Resulta que eren agents de paisà i que, a l’escoltar els meus crits, es van acostar fins al lloc dels fets”, relata el presentador de TV3.

VÍCTIMA

El lladre va deixar l’arma -que va resultar ser falsa- i va col·locar el mòbil a terra. Al cap d’uns segons va fugir molt ràpid però tres vehicles oficials dels Mossos van retenir el criminal. Sellas assegura que tot va passar “en menys de 5 minuts” i que després de passar per comissaria, va recuperar el telèfon i va poder marxar.