Un empresari català deixa 4.000 euros de propina a un restaurant

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’empresari català Raúl Castañeda ha deixat una propina de més de 4.000 euros a un restaurant de Marbella, a Màlaga. Un gest que l’ha fet visitar expressament la ciutat andalusa després de les crítiques d’un client a qui els cambrers van demanar propina després que es gastés els mateixos 4.000 euros en un dinar.

Segons ha explicat el mateix empresari a l’Agència EFE, fa uns dies va tenir coneixement les crítiques del client que es va gastar 4.098 euros en un sopar i no va voler deixar propina. Un cop va sentir-ho, juntament amb sis persones més, Castañeda va reservar la mateixa taula on s’havien produït els fets. La nit del 22 d’agost tots ells van sopar al restaurant andalús i en acabar Castañeda va deixar la gran propina. La propina de 4.098 euros més el cost del sopar va elevar la factura fins als 8.179 euros.

Castañeda explica que tenint en compte la plantilla de 15 cambrers del restaurant, aquella nit, només pel servei de l’empresari català, cada treballador es va endur un extra de 270 euros. Posteriorment en el seu compte a Instagram ha tingut un missatge pel client que es va queixar: “El mateix import que presumeixes per pagar un menjar jo ho faig deixant-ho de propina als mateixos cambrers amb els quals et vas cabrejar per un molt bon servei“.