Un conegut actor de ‘Los Serrano’, nou influencer a les xarxes socials

El jove, de 28 anys, aspira a ser un 'streamer' famós

A principis dels 2000, milers d’espanyols s’asseien davant del televisor a la nit per veure una de les sèries espanyoles més volgudes pels ciutadans: Los Serrano. Durant més de cinc anys i amb 8 temporades de la sèrie, Los Serrano va arribar a la fi amb un final que encara avui dia porta polèmica perquè va ser molt inesperat i polèmic.

Molts dels actors i actrius de la sèrie de televisió de Telecinco són reconeguts avui en dia com Beleén Rueda, Jesús Bonilla o Antonio Resines. Però també els més joves com Natalia Sánchez i Víctor Elias s’han creat un lloc al cor de molts espanyols pel seu paper a la sèrie. En aquest cas, també tenim a Jorje Jurado, que interpretava a Curro (més conegut sota el sobrenom de Currito).

Jorge Jurado ara ha canviat la interpretació per presentar-se com un influencer a diferents xarxes socials, principalment a Instagram, on compta amb més de 34.000 seguidors avui dia. A més, el jove de vint-i-vuit anys ha començat a mostrar el seu somni de ser streamer a la cada vegada més coneguda plataforma Twitch. Jurado fa streamings al seu perfil diàriament de dilluns a divendres de 18:00 a 20:00 hores sobre diferents temes d’interès.