Un conductor apunyalat envaeix una terrassa i mata dues persones

El conductor es va estavellar contra les taules i les cadires a 120 km/h

Un cotxe ha envaït la terrassa d’un restaurant deixant dos morts i dues persones ferides. Els fets van tenir lloc aquest divendres al migdia a Múrcia, en plena hora de dinar i amb la terrassa plena de gent. El conductor va perdre el control del vehicle quan circulava a 120 km/h en plena avinguda i es va emportar per davant les taules i cadires de l’exterior del local abans de xocar contra una paret.

A conseqüència de l’accident, tres persones que hi havia dinant la terrassa i el conductor van resultar ferits. Finalment, un dels comensals i el conductor van acabar morint. A l’hospital, però, els sanitaris van comprovar que el conductor tenia diverses ferides d’arma blanca.

Per aquest motiu, la Guàrdia Civil ha obert una investigació per tal d’esbrinar qui hauria estat l’autor de l’apunyalament al conductor i què hauria passat abans de l’accident. També volen intentar descobrir perquè l’home es va posar a conduir després de ser apunyalat i si podria haver arribat a perdre la consciència abans d’estavellar-se contra la terrassa. De moment, el cas s’investiga com atropellament involuntari.