Un camió surt de la via i bolca

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Un camió ha sofert aquest divendres un accident de circulació, sobre les 6.50 hores, en sortir-se de la via en l’autovia A-15, a l’altura del punt quilomètric 124, en el terme municipal de Larráun (Navarra).

El vehicle s’ha sortit de la via pel marge esquerre de la calçada, colpejant la bionda de la mitjana i provocant que la mateixa colpegés a un turisme que circulava sentit contrari. A més, aquesta tanca metàl·lica de protecció ha quedat travessada ocupant els dos carrils sentit Irun, motiu pel qual ha provocat fortes retencions, ha explicat la Guàrdia Civil, que ha atès el sinistre.

Dins de les retencions provocades es trobaven dos cirurgians que es desplaçaven al centre hospitalari Policlínica Guipúscoa per a realitzar una intervenció quirúrgica. Els agents han habilitat un carril circumstancial realitzant una escorta fins a sobrepassar la zona de l’accident perquè, d’aquesta manera, poguessin continuar la marxa per a assistir als seus serveis mèdics.

El vehicle articulat circulava sentit Pamplona i ha quedat bolcat ocupant part del carril d’aquest sentit. El seu conductor i únic ocupant, un home de nacionalitat francesa de 46 anys, no ha requerit atenció mèdica d’urgència.

El conductor del turisme al qual va colpejar la bionda, un home de 32 anys, ha requerit atenció mèdica d’urgència i ha calgut el seu trasllat a l’Hospital Universitari de Navarra.

Agents de l’Agrupació de Trànsit de la Guàrdia Civil de Navarra romanen en el lloc regulant la circulació donant pas alternatiu sense arribar a realitzar un tall total de la circulació.

En les labors d’auxili de l’accident han participat equips de bombers de Navarra, servei d’emergència sanitària així com operaris del servei de manteniment de carretera.

Agents pertanyents a l’Agrupació de Trànsit de la Guàrdia Civil de Navarra s’encarreguen de la recerca de les causes de l’accident així com de la instrucció de les corresponents diligències.