Un bomber socorre un accident de trànsit i descobreix que la morta és la seva filla

Una tragèdia familiar al Regne Unit ha commocionat la societat britànica en les últimes hores: un bomber que anava a socórrer les víctimes d’un accident de trànsit ha descobert que l’única morta era la seva filla, una noia de 21 anys anomenada Ella.

Aquests fets han tingut lloc a la localitat de Camrose, al País de Gal·les. La jove va marxar de casa amb el seu cotxe per passar el dia en un balneari però va patir un aparatós accident: el vehicle va bolcar en un revolt i després va ser envestit per uns altres dos. Com a conseqüència del xoc, dos homes i una dona van resultar ferits greus i van ser traslladats a un hospital. Ella, que conduïa, va morir a l’acte.

Quan es va donar avís de l’accident als serveis d’emergències, ràpidament van acudir al lloc els bombers. I un d’ells era precisament el pare de la víctima, que va patir un atac d’ansietat al descobrir el seu cadàver a l’interior de vehicle.

L’home s’havia acomiadat d’elles poques hores abans a casa i va acabar recuperant el seu cos sense vida després de l’accident. En xarxes socials, la família ha expressat la seva profunda commoció en un homenatge virtual a la jove: “Era molt estimada i afectuosa. Estem completament devastats”.